Grundejerforeningen Grønnemosegårds betalingsbetingelser for faste betalinger via MobilePay Subscriptions i MinForening


Nedenstående vilkår gælder ved indgåelse af aftaler med Grundejerforeningen Grønnemosegård gennem foreningssystemet MinForening tilknyttet faste betalinger via MobilePay Subscriptions.

Foruden de nedenfor beskrevne vilkår gælder de til enhver tid gældende almindelige betingelser for modtagelse af ydelser fra Grundejerforeningen Grønnemosegård via MinForening gældende lovgivning, regulativer og betalingsvedtægter. Grundejerforeningen Grønnemosegård forbeholder sig ret til at ændre nedenstående vilkår og vil orientere herom på https://www.groennemosegaard.dk/

Oprettelse af aftale om automatisk kortbetaling eller betaling via MobilePay
En aftale om faste betalinger via MobilePay subscriptions indebærer, at medlemmets betaling for medlemskab af Grundejerforeningen Grønnemosegård sker ved automatisk overførsel af det forfaldne beløb fra medlemmets konto til Nykredit bank reg.nr. 5472 kt.nr 998931

Ophør af aftale om automatisk kortbetaling eller betaling via MobilePay
Aftalen om faste betalinger via MobilePay fortsætter, indtil en af parterne ønsker at bringe aftalen til ophør. Aftalen om faste betalinger via MobilePay ophører automatisk, hvis der sker mislighold fra medlemmets side.


Værd at vide

Du kan til enhver tid ændre dine kortoplysninger og framelde dig MobilePay i MobilePay appen. Du skal være opmærksom på, at du i MobilePay appen kan være nødt til at hæve din beløbsgrænse, hvis dine betalinger er på store beløb. Hvis ikke du gør dette, vil din faktura ikke blive betalt.

Betaling sker automatisk via MobilePay på fakturaens forfaldsdato. Du vil ved hver opkrævning modtage en notifikation i MobilePay appen om automatisk træk med angivelse af beløb og betalingsdato dagen før betaling sker, medmindre du har slået dette fra generelt i MobilePay appen.

I MobilePay appen har du også overblik over nuværende og kommende betalinger.


Ændringer

Det er dit ansvar at sikre, at det tilmeldte betalingskort i MobilePay appen er gyldigt, og at betalingskort-oplysningerne opdateres ved udløb, spærring, bortkomst eller lignende. MobilePay vil, gennem MobilePay appen, anmode dig om at opdatere dine kortoplysninger, hvis dit kreditkort udløber eller bliver udskiftet.


Fortrolig- og sikkerhed

Oplysningerne, du indtaster i MobilePay appen, vil udelukkende blive gemt af MobilePay Denmark A/S, der er udbyder af MobilePay Subscription tjenesten.

MobilePay og MinForening udveksler udelukkende oplysninger om dit kundenummer, et unikt betalings-id, det beløb der skal betales, og om beløbet er blevet betalt.


Persondata

Der er indgået en databehandleraftale mellem MinForening og Grundejerforeningen Grønnemosegård, som sikrer, at oplysningerne behandles sikkert, forsvarligt og i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Oplysningerne videregives til MobilePay Denmark A/S, der foretager en selvstændig behandling af oplysninger. MobilePay Denmark A/S er selvstændig dataansvarlig for deres respektive behandlinger. For øvrige oplysninger omkring MinForenings behandling af dine personoplysninger henvises til MinForenings privatlivspolitik på


Cookie- og privatlivspolitik i MinForening - MinForening.